welkom.

Welkom bij Boetiek Domani en Vino Ascanio FASHION & WINES. Een belevingswinkel waar je naast wijn en andere Italiaanse specialiteiten ook kleding, accessoires en lifestyle artikelen kan vinden.

Vino Ascanio is een wijnhandel & -bar geboren uit een passie voor Italiaanse wijnen en specialiteiten.

Met zijn roots in het idyllische Ligurië, gelegen in Noord-Italië, was het al langer een droom van Ascanio om wijnen te importeren. Daarvoor ging hij op zoek naar de lekkerste streekproducten. Zo hecht hij veel belang aan het contact met de wijnboeren waarmee hij samenwerkt en importeert hij al de wijnen zelf. Daarnaast werkt hij samen met verscheidene kleine fabriekjes die hun eigen pasta’s maken, olijfolie persen enzoverder.
Allemaal producten waar hij 100% achter staat en een passie waar we je graag in meenemen.

In de wijnwinkel en wijnbar nemen zijn zus Nagaia, zijn mama Brenda, en partner Saartje, je graag mee op reis door Italië. Ze geven met veel passie alle uitleg over de verschillende producten.

Naast een winkel heeft Vino Ascanio ook een bar, waar je een lekkere cappuccino of een speciale latte kan drinken. Natuurlijk kan je ook genieten van een heerlijk glaasje wijn. Elke maand maken we een selectie van 8 wijnen, die je kan bestellen per glas maar ook als proevertje. Zo heb je steeds de kans om andere wijnen uit ons assortiment te degusteren.

Je kan dus gewoon binnenwandelen om een flesje wijn te kopen, een geschenkmand samen te stellen, maar ook als horeca-uitbater of groothandelaar in wijnen. Alle wijnen worden door ons zelf geïmporteerd, dus we zijn zowel  groothandelaar, tussenhandelaar, als detailhandelaar.

Naast verschillende witte, rode en rose wijnen, vind je bij ons ook verschillende spumanti, passito’s, likeuren en olijfolies van eerste persing. Er is ook een ruime keuze aan pasta’s, sauzen, tapenades, olijven, confituren, Italiaanse koekjes en andere typische lekkernijen.

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze conceptwinkel.

openingsuren

MAANDAG
14.00u – 18.00u

DINSDAG – ZATERDAG
9.30u – 18.00u doorlopend

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

volg ons