Over ons.

Boetiek Domani werd in 1995 uit de grond gestampt door zaakvoerster Brenda. Vandaag de dag staat ze nog altijd met evenveel energie in haar winkel. Toen schoondochter Saartje en Zoon Ascanio terug kwamen van een wereldreis, sprong Saartje meteen mee op de boot en begon ze mee te werken in de kledingzaak.

Toen zoon Ascanio in 2017 begon met het importeren van wijn, ontstond al snel het idee van een conceptwinkel. Het toen nog beperkte assortiment van wijnen werd in de kledingwinkel verkocht en Ascanio kon al snel terug naar Italië vertrekken om wijnen bij te halen…

Ongeveer een jaar later begonnen ze aan het nieuwe project:
FASHION & WINES.

Schoondochter Saartje lachte al langer met idee “we gooien de muur eruit”, maar in 2019 werd dit werkelijkheid. Naast de huidige kledingwinkel werd een nieuwbouw opgetrokken en na voltooiing van de werken werd de muur tussen de twee zaken uitgebroken. Zo ontstond er een mooi geheel van 2 winkels én horecazaak onder 1 dak.

Zo loop je van de kledingwinkel door naar de wijnhandel en vice versa. Volg je het looppad naar achter, kan je over de glazen vloer een kijkje nemen in de wijnkelder en belandt je in het horecagedeelte.

Samen als familie, allemaal met de neus in dezelfde richting, streven wij er naar om alle klanten een unieke beleving te geven.

Bij ons kan je shoppen met advies, gezellig een glaasje drinken, genieten van een lichte lunch en jouw wijn-voorraad aanvullen. Én dit allemaal onder hetzelfde dak.